زعفران خواص دارویی و درمانی بسیار متنوعی دارد که متداول ترین راه بهره مندی از این خواص استفاده از دمنوش زعفران است.
اگر می خواهید تمام خواص زعفران را به طور طبیعی دریافت کنید و با طرز تهیه آن آشنا شوید در ادامه با ما همراه باشید.
برای خواندن اطلاعات بیشتر در مورد زعفران این پست را مشاهده فرمایید.
طرز تهیه دمنوش زعفران:
برای تهیه دم نوش ابتدا لازم است مقداری زعفران به اندازه یک چهارم یک قاشق مربا خوری در قوری ریخته،
سپس یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کرده و مقداری آب جوش بر روی آن بریزید و با یک قاشق هم بزنید؛
وقتی که خوب مخلوط شد، میزان آب جوش را زیاد تر نمایید،
و به مدت ۲۰ دقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید تا دم بکشد.
شما میتوانید به جای عسل از نبات و یا شکر نیز استفاده نمایید و میزان آنها را نیز بر حسب سلیقهی خودتان کم و زیاد کنید.
اگر میخواهید یک دمنوش زعفران متفاوت داشته باشید ۲ قاشق غذاخوری گلاب نیز به آن بیفزایید تا یک نوشیدنی کاملا آرامش بخش شود.
خواص:
- دمنوش زعفران خاصیت اشتها آور داشته و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش موثر است.
- این دمنوش ضمن داشتن خاصیت ضد اضطراب و ضد افسردگی، فرح بخش هم هست.
- این دمنوش به رفع نفخ معده و هضم غذا کمک می کند
- این دمنوش خون ساز است.
- هم چنین موجب تسهیل گردش خون و همچنین کاهش فشار خون می شود.
- دمنوش زعفران ادرارآور بوده و کلیه و مثانه را پاک می کند.
- علاوه بر اینها به علت وجود آنتی اکسیدان خاصیت ضد سرطان نیز دارد.
موارد منع مصرف:
استفاده از این دمنوش در دوران بارداری منع مصرف دارد زیرا موجب سقط جنین می شود.