طرز تهیه برنج زعفرانی مجلسی و خوشمزه به همراه فوت و فن

برنج زعفرانی از غذا های اصلی و خوشمزه ایرانیان می باشد. در این مقاله خواهید آموخت که چگونه یک برنج زعفرانی خوشمزه با گوشت، پیاز، ادویه و از همه مهم تر زعفران درست کنید.

زعفران در آشپزی کاربرد فراوانی دارد، در این مطلب ما یک برنج زعفرانی فوق العاده درست خواهیم کرد ولی میتوانید برای دیدن روش های دیگر استفاده از زعفران مقاله « آشپزی با زعفران » را مطالعه کنید.

توجه کنید برای درست کردن یک برنج زعفرونی فوق العاده نیاز به زعفران مرغوب دارید، متاسفانه به دلیل قیمت بالای زعفران سودجویان اقدام به تقلب در زعفران کرده اند، پس لازمه که زعفران رو از فروشگاه های معتبر خریداری کنید.

در صورتی که قصد خرید زعفران دارید میتونید مقاله راهنمای خرید زعفران را مطالعه کنید.

5/5

زمان آماده سازی

۵۰ دقیقه

نوع غذا

غذای اصلی

تعداد نفرات

برای ۴ نفر

درجه سختی

متوسط

مواد لازم برنج زعفرانی :

1/4 قاشق چایخوری زعفران قائنات

1/4 فنجان آب گرم

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر

3/4 فنجان پیاز خرد شده

2 فنجان برنج سفید

3 فنجان آب مرغ یا آب سبزیجات

3/4 قاشق چایخوری نمک

۱

آسیاب کردن زعفران

در اولین اقدام برای برنج زعفرانی نیمی از زعفران ها را بردارید و داخل هاون بگذارید و با سنگ هاون زعفران ها را به صورت کامل آسیاب کنید.

۲

دم کردن زعفران

1/4 فنجان آب داغ را برای دم کردن زعفران در هاون بریزید. اجازه دهید زعفران به مدت ۵ دقیقه خیس بخورد. با این کار عطر و طعم زعفران آزاد می شود.

۳

سرخ کردن پیاز

در یک قابلمه بزرگ ، روغن زیتون بریزید. سپس پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیاز نرم و کاراملی شود و برای اضافه کردن به برنج زعفرانی آماده شود.

۴

اضافه کردن برنج

برنج آبکشی شده را به قابلمه اضافه کرده و برنج را با پیاز پخته شده مخلوط کنید و اجازه دهید برای ۱ دقیقه تفت بخورد.

۵

اضافه کردن زعفران

برای برنج زعفرانی ، زعفران دم شده را به طور یکنواخت در قسمت بالای برنج بریزید.

۶

اضافه کردن آب مرغ

آب مرغ یا سبزیجات و نمک را به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاورید ، سپس هم بزنید. دوباره برای مدتی بگذارید برنج زعفرونی ما بجوشد.

۷

دم کردن برنج

قابلمه را با یک درپوش بپوشانید و حرارت را کم کنید. بگذارید برنج زعفرانی به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه روی گاز بماند.

۸

برنج زعفرانی آماده است!

نوش جان! ما به همین راحتی تونستیم یه برنج زعفرونی فوق العاده درست کنیم، شما میتونید در کنار این برنج زعفرونی گوشت یا هر خورشتی که دوست دارید سرو بکنید.

فوت و فن برنج زعفرانی :

۱. اگر می خواهید بعد از پخت برنج سفید شود، به آب برنج هنگام جوشیدن یک قاشق چای خوری آبلیمو اضافه کنید.

۲. اگر برنج ته گرفت یک نان روی برنج قرار دهید ، نان بوی سوختگی را به خودش می گیرد.

۳. برای دم کشیدن سریعتر برنج زعفرونی ، در هنگام دم گذاشتن برنج سوراخ هایی در میان برنج ایجاد کنید، این کار سبب می شود بخار از کف قابلمه راحت تر به سطح برسد و برنج زودتر دم بکشد.

۴. اگر هنگام جوشیدن برنج متوجه شدید که برنجتان شور است داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی قرار دهید. سیب زمینی شوری را به خودش جذب می کند.

تا حالا آنلاین زعفران خریدی؟

شما می توانید زعفران اصل قائنات را با ضمانت مرجوعیت محصول در صورت نارضایتی خرید کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه شما پس از تایید مدیر سایت نمایش داده خواهد شد.

نوشته های مرتبط

instagram golparan

برای اطلاع از تخفیفات، عضو اینستاگرام گلپران شوید.